Kliknij nazwę artykułu, aby sprawdzić przepis!
EUROPA
Tortilla - czyli co Hiszpanie robią z kartoflami
Frittata - włoska jajecznica
Litewskie bliny ziemniaczane
Ser smażony po czesku
Precz z keczupem! Niech żyją ajvar i adżika!
Lobio - fasolowa z orzechami po gruzińsku
Cepeliny lub jak kto woli pyzy lub kartacze
Poświąteczne sprzątanie lodówki (po luksembursku!)
Ciasto filo - nie święci placki lepią...
Lobiani - gruziński chlebek z fasolą
Lasagna z wiosennym szpinakiem
Baleron białoruski – coś na ząb, gdy się już wstanie od świątecznego stołu
Zielone pesto domowej roboty
AZJA
Stir-fry z kaszą gryczaną, szpinakiem i suszonymi pomidorami
Boczek po japońsku - można nawet na Wielkanoc...
Azjatycka zupa rybna - tak to można pościć...
Czebureki - tatarski fast food
AMERYKA PÓŁNOCNA
Meksykańska zupa-krem z kukurydzy z chorizo
Czekoladowe muffiny
Ciasto o smaku coca-cola
Upał zelżał, robimy chili con carne
KARKÓWKA W COLI
AMERYKA POŁUDNIOWA
Komentarze (0)
Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania. Jak to zrobić dowiesz się w zakładce polityka prywatności.