reklama
reklama

Czekoladowe muffiny

Opublikowano:
Autor:

Czekoladowe muffiny - Zdjęcie główne

reklama
Udostępnij na:
Facebook

Przeczytaj również:

Kulinaria - przepisy CzytelnikówDeser łatwy w przygotowaniu i szybko się piecze
reklama

Czekoladowe muffiny

 
Składniki:
1 i 1/2 szklanki mąki
1 szklanka cukru pudru
1 łyżeczka proszku do pieczenia
1 łyżka kakao
1 jajko
pół szklanki oleju
pół szklanki mleka 
szczypta soli 
pół tabliczki czekolady

 
Sposób przygotowania:

Mąkę, cukier puder, proszek do pieczenia, sól, kakao wymieszać, dodać olej, jajko, mleko wymieszać. Czekoladę zetrzeć na tarce, dodać do ciasta.
Ciasto nakładać do połowy foremek. Piec 20 minut w temperaturze 180 stopni. Monika Wiśniewska

Więcej przepisów znajdziesz  ( TUTAJ)

reklama

reklama
reklama
Udostępnij na:
Facebook
wróć na stronę główną

ZALOGUJ SIĘ - Twoje komentarze będą wyróżnione oraz uzyskasz dostęp do materiałów PREMIUM.

e-mail
hasło

Nie masz konta? ZAREJESTRUJ SIĘ Zapomniałeś hasła? ODZYSKAJ JE

reklama
Komentarze (0)

Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania. Jak to zrobić dowiesz się w zakładce polityka prywatności.

Wczytywanie komentarzy
reklama