reklama
reklama

Schabowa niespodzianka

Opublikowano: Aktualizacja: 
Autor:

Schabowa niespodzianka - Zdjęcie główne

reklama
Udostępnij na:
Facebook

Przeczytaj również:

Kulinaria - przepisy CzytelnikówPodajemy z ziemniakami i ćwikłą. Może być też z ryżem i kaszą gryczaną
reklama

Schabowa niespodzianka


Składniki:

1/2 kg schabu
1 opakowanie parówek
20 dag boczku wędzonego

przyprawy: sól, pieprz, vegeta
panierka: 3 jajka, bułka tarta, olej do smażenia

Wykonanie:
Schab kroimy w cienkie plastry, rozbijamy, posypujemy solą, pieprzem i vegetą, w środek dajemy parówkę okręconą plastrem boczku. Zwijamy, spinamy wykałaczkami, panierujemy w jajku i bułce, kładziemy na patelnię, smażymy z każdej strony. Podajemy z ziemniakami i ćwikłą. Może być też z ryżem i kaszą gryczaną.Barbara Adamczyk 

Więcej przepisów znajdziesz  ( TUTAJ)

reklama

 

reklama
reklama
Udostępnij na:
Facebook
wróć na stronę główną

ZALOGUJ SIĘ - Twoje komentarze będą wyróżnione oraz uzyskasz dostęp do materiałów PREMIUM.

e-mail
hasło

Nie masz konta? ZAREJESTRUJ SIĘ Zapomniałeś hasła? ODZYSKAJ JE

reklama
Komentarze (0)

Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania. Jak to zrobić dowiesz się w zakładce polityka prywatności.

Wczytywanie komentarzy
reklama