reklama
reklama

Placki miodowe przekładane masą serową

Opublikowano: Aktualizacja: 
Autor:

Placki miodowe przekładane masą serową - Zdjęcie główne

reklama
Udostępnij na:
Facebook

Przeczytaj również:

Kulinaria - przepisy CzytelnikówTrzeba upiec cztery placki
reklama

Placki miodowe przekładane masą serową

Składniki:

pół szklanki cukru,

pół kilo mąki,

margaryna cała,

5 łyżek miodu,

2 jajka,

2 łyżeczki sody,

4 łyżeczki śmietany.

 

Przygotowanie:

Zagnieść ciasto i upiec 4 placki.

Masa:

1 kg sera, 2 jajka, budyń śmietankowy, szklanka cukru, margaryna

Składniki utrzeć, margarynę roztopić w garnku i porcjami dodawać ser. 
Smażyć do zagęszczenia. 
Przełożyć placki. 
Polać polewą i posypać wiórkami.

Mirosława Romańczuk

Więcej przepisów znajdziesz  ( TUTAJ)

reklama

reklama
reklama
Udostępnij na:
Facebook
wróć na stronę główną

ZALOGUJ SIĘ - Twoje komentarze będą wyróżnione oraz uzyskasz dostęp do materiałów PREMIUM.

e-mail
hasło

Nie masz konta? ZAREJESTRUJ SIĘ Zapomniałeś hasła? ODZYSKAJ JE

reklama
Komentarze (0)

Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania. Jak to zrobić dowiesz się w zakładce polityka prywatności.

Wczytywanie komentarzy
reklama