Na festiwalu pojawią się wystawcy oferujący specjały kuchni gruzińskiej, perskiej, japońskiej, tureckiej, ormiańskiej, hiszpańskiej, tajskiej, a także tradycyjne chińskie pierożki na parze, makaron udon, hiszpańskie emapanadas, japońskie mochi, szwajcarski ser raclette, shawarma w ormiańskim lawaszu.
Dodatkowo, dla miłośników egzotycznych smaków, dostępne będą przyprawy orientalne, które z pewnością wzbogacą każdą kuchnię.
To również okazja, aby spróbować autentycznych dań z różnych zakątków świata, spotkać się z pasjonatami kulinariów oraz odkryć nowe smaki i aromaty.
W festiwalu możemy wziąć udział w piątek (2 maja) od godziny 15:00 do 21:00, w sobotę (3 maja) od godziny 12:00 do 21:00 i w niedzielę (4 maja) od godziny 12:00 do 18:00.
Wstęp bezpłatny.
Komentarze (0)
Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania. Jak to zrobić dowiesz się w zakładce polityka prywatności.