reklama
reklama

Sałatka z pieczarek i orzechów włoskich.

Opublikowano: Aktualizacja: 
Autor:

Sałatka z pieczarek i orzechów włoskich. - Zdjęcie główne

reklama
Udostępnij na:
Facebook

Przeczytaj również:

Kulinaria - przepisy CzytelnikówSałatka ma ciekawy smak i przyjemnie "chrupie" podczas jedzenia
reklama

Sałatka z pieczarek i orzechów włoskich

Składniki:

1 kg pieczarek
1 puszka kukurydzy
5 plastrów ananasa z puszki
5 dag rodzynek
10 dag orzechów włoskich
4-5 łyżek majonezu
sól, pieprz

Wykonanie:
Pieczarki pokroić w kostkę lub słupki i udusić. 
Odlać wodę, wystudzić.
Ananasy pokroić w kostkę. 
Rodzynki sparzyć i odcedzić. 
Orzechy posiekać. 
Kukurydzę osączyć z zalewy. 
Wszystkie składniki wymieszać. 
Dodać majonez. 
Doprawić do smaku solą i pieprzem. 
Sałatka ma ciekawy smak i przyjemnie "chrupie" podczas jedzenia. 
Dorota Szypuła

Więcej przepisów znajdziesz  ( TUTAJ)

reklama

 

reklama
reklama
Udostępnij na:
Facebook
wróć na stronę główną

ZALOGUJ SIĘ - Twoje komentarze będą wyróżnione oraz uzyskasz dostęp do materiałów PREMIUM.

e-mail
hasło

Nie masz konta? ZAREJESTRUJ SIĘ Zapomniałeś hasła? ODZYSKAJ JE

reklama
Komentarze (0)

Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania. Jak to zrobić dowiesz się w zakładce polityka prywatności.

Wczytywanie komentarzy
reklama