Sałatka krabowo-makaronowa
Składniki:
Majonez,
kukurydza,
paluszki krabowe (lub świeży krab),
ogórek konserwowy (3-4 sztuki),
pół paczki makaronu "diwella",
20 dkg żółtego sera,
papryka
30 dkg szynki drobiowej
Wykonanie
Ugotować makaron.
Paluszki krabowe, warzywa i szynkę drobiową pokroić w kostkę,
ser zetrzeć na tartce.
Tak przygotowane składniki wrzucić do salaterki,
dodać majonez, kukurydzę z puszki, sól, pieprz.
Wszystko razem wymieszać.
Wierzch sałatki posmarować majonezem i udekorować papryką.
Więcej przepisów znajdziesz ( TUTAJ)
Zobacz również: Wyższa szkoła gotowania na gazie ( przepisy)
Komentarze (0)
Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania. Jak to zrobić dowiesz się w zakładce polityka prywatności.