reklama
reklama

Pieczarki nadziewane ( wersja z mięsem)

Opublikowano: Aktualizacja: 
Autor:

Pieczarki nadziewane ( wersja z mięsem) - Zdjęcie główne

reklama
Udostępnij na:
Facebook

Przeczytaj również:

Kulinaria - przepisy CzytelnikówPrzepis na pieczarki nadziewane boczkiem
reklama

Pieczarki nadziewane

Składniki:

pieczarki,

kilka plasterków boczku,

cebula,

przyprawy: wegeta, pieprz i czosnek,

ser żółty,

oliwa.

Przygotowanie:

Pieczarki obrać, odciąć ogonki i posiekać na drobno. 
Boczek i obraną cebulę pokroić w kostkę, 
ser zetrzeć na tartce. 
Na patelni rozgrzać oliwę, zeszklić cebulę, 
dodać boczek, przyprawić do smaku. 
Podsmażone składniki przełożyć do miseczki, 
zostawić do ostygnięcia 
potem wymieszać z połową startego sera
Kapelusze pieczarek wypełnić farszem, 
posypać resztą startego sera. 
Faszerowane pieczarki ułożyć na blasze piekarnika.
Piec w temperaturze 200 stopni około 20 - 30 minut do zarumienienia.

reklama

Stela Harasim

Więcej przepisów znajdziesz  ( TUTAJ)

reklama
reklama
Udostępnij na:
Facebook
wróć na stronę główną

ZALOGUJ SIĘ - Twoje komentarze będą wyróżnione oraz uzyskasz dostęp do materiałów PREMIUM.

e-mail
hasło

Nie masz konta? ZAREJESTRUJ SIĘ Zapomniałeś hasła? ODZYSKAJ JE

reklama
Komentarze (0)

Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania. Jak to zrobić dowiesz się w zakładce polityka prywatności.

Wczytywanie komentarzy
reklama