Sałatka z żołądków drobiowych
Składniki:
45 dag pieczarek marynowanych
duży słoik ogórków konserwowych
1,2 kg żołądków drobiowych
8 jajek
2 łyżki majonezu
4 kostki rosołowe
Sól, pieprz
Wykonanie:
Żołądki oczyścić, zalać wodą dodać kostki rosołowe i gotować do miękkości na małym ogniu. Osączyć, pokroić w drobną kostkę. Jajka ugotować na twardo, także pokroić w drobną kostkę. Pieczarki i ogórki kroimy w kostkę. Wszystkie składniki mieszamy z majonezem, przyprawiamy do smaku.
Więcej przepisów znajdziesz ( TUTAJ)
Zobacz również: Wyższa szkoła gotowania na gazie ( przepisy)
Komentarze (0)
Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania. Jak to zrobić dowiesz się w zakładce polityka prywatności.