reklama
reklama

Ryba w purpurze

Opublikowano: Aktualizacja: 
Autor:

Ryba w purpurze - Zdjęcie główne

reklama
Udostępnij na:
Facebook

Przeczytaj również:

Kulinaria - przepisy CzytelnikówMożna ją przechowywać w lodówce kilka dni.
reklama

Ryba w purpurze

Składniki:
1 kg płatów rybnych
0,5 kg cebuli
0,5 szkl. oleju
0,5  szkl. octu
4 szkl. wody
0,5  szkl. cukru
0,5  butelki ketchupu
0,5  małego słoiczka koncentratu pomidorowego
2-3 liście laurowe
2-3 ziela angielskie
 

Wykonanie

Rybę panierować w mące, usmażyć na złoty kolor. 
Cebulę podsmażyć na oleju, 
dodać resztę składników i zagotować. 
Ciepłym sosem zalać rybę. 
Po ostygnięciu ryba jest gotowa. 
Można ją przechowywać w lodówce kilka dni.
Monika Wiśniewska

Więcej przepisów znajdziesz ( TUTAJ)

reklama

reklama
reklama
Udostępnij na:
Facebook
wróć na stronę główną

ZALOGUJ SIĘ - Twoje komentarze będą wyróżnione oraz uzyskasz dostęp do materiałów PREMIUM.

e-mail
hasło

Nie masz konta? ZAREJESTRUJ SIĘ Zapomniałeś hasła? ODZYSKAJ JE

reklama
Komentarze (0)

Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania. Jak to zrobić dowiesz się w zakładce polityka prywatności.

Wczytywanie komentarzy
reklama