reklama
reklama

Pierożki z nadzieniem grzybowym

Opublikowano:
Autor: | Zdjęcie: z archiwum Wspólnoty

Pierożki z nadzieniem grzybowym - Zdjęcie główne

foto z archiwum Wspólnoty

reklama
Udostępnij na:
Facebook

Przeczytaj również:

Kulinaria - przepisy Czytelników Przepis pochodzi z archiwum Wspólnoty
reklama

Pierożki z nadzieniem grzybowym

Składniki:

0,5 kg kapusty kiszonej
0.5 kg grzybów kominki
1 duża cebula
sól, pieprz, vegeta

Ciasto na pierogi według tradycyjnego przepisu

Przygotowanie:
Kapustę ugotować do miękkości, po odcedzeniu drobno posiekać. Ugotowane obgotować, potem ugotować, a następnie drobno posiekać. Cebulkę pokroić w drobną kostkę i podsmażyć na oleju, następnie dodać kapustę i grzybki. Doprawić według gustu. Takim przygotowanym farszem nadziewać ciasto. Formować pierogi i gotować w solonej wodzie, aż wypłyną na wierzch.Jadwiga Ciesielska

Więcej przepisów znajdziesz  ( TUTAJ)

reklama
reklama
Udostępnij na:
Facebook
wróć na stronę główną

ZALOGUJ SIĘ - Twoje komentarze będą wyróżnione oraz uzyskasz dostęp do materiałów PREMIUM.

e-mail
hasło

Nie masz konta? ZAREJESTRUJ SIĘ Zapomniałeś hasła? ODZYSKAJ JE

reklama
Komentarze (0)

Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania. Jak to zrobić dowiesz się w zakładce polityka prywatności.

Wczytywanie komentarzy
reklama
reklama