Pasta z awokado
Składniki:
1 dojrzałe awokado
ząbek czosnku
łyżeczka posiekanej pietruszki
sól i pieprz do smaku.
Wykonanie:
Czosnek umyć, obrać i przecisnąć przez praskę.
Dodać do awokado.
Kolejno dodać sok z cytryny, pietruszkę, sól i pieprz.
Zmiksować blenderem na gładką masę,
można rozgnieść widelcem na papkę.
Więcej przepisów znajdziesz ( TUTAJ)
Zobacz również: Wyższa szkoła gotowania na gazie ( przepisy)
Komentarze (0)
Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania. Jak to zrobić dowiesz się w zakładce polityka prywatności.