reklama
reklama

Domowy keczup z cukinii

Opublikowano:
Autor: | Zdjęcie: z archiwum Wspólnoty

Domowy keczup z cukinii - Zdjęcie główne

foto z archiwum Wspólnoty

reklama
Udostępnij na:
Facebook

Przeczytaj również:

Kulinaria - przepisy CzytelnikówZ powodzeniem zastąpi keczup sklepowy, a jest o wiele zdrowszy
reklama

Keczup z cukinii

Składniki
3 średniej wielkości cukinie
1 słoiczek przecieru pomidorowego
2 cebule zwykłe
1 cebula słodka
1 płaska łyżeczka soli
1 łyżka mielonego pieprzu czarnego
półtorej szkalnki cukru
pół szkklanki octu jabłkowego
1 łyżeczka suszonej papryki czerwonej 
1 łyżeczka suszonej papryki chili

Przygotowanie
Cukinie ścieramy na tartce o grubych oczkach.
Dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę oraz sól.
Odstawiamy na godzinę. Natępnie dodajemy pozostałe składniki
i gotujemy 30 - 40 minut. Blendujemy i wkładamy do słoików

Więcej przepisów znajdziesz  ( TUTAJ)

 

 

reklama
reklama
Udostępnij na:
Facebook
wróć na stronę główną

ZALOGUJ SIĘ - Twoje komentarze będą wyróżnione oraz uzyskasz dostęp do materiałów PREMIUM.

e-mail
hasło

Nie masz konta? ZAREJESTRUJ SIĘ Zapomniałeś hasła? ODZYSKAJ JE

reklama
Komentarze (0)
Wczytywanie komentarzy
reklama