Studenci dietetyki drugiego stopnia z Uniwersytetu Przyrodniczego zapraszają w najbliższy czwartek (8 maja) na otwarte dla wszystkich wydarzenie "Dietetyka dla wszystkich". Pod opieką dr inż. Agnieszki Malik, w godzinach od 8:45 do 14:00, uczestnicy będą mieli okazję zgłębić tajniki zdrowego żywienia.
Wydarzenie, które odbędzie się Wydziale Nauk o Żywności i Biotechnologii UP w Lublinie (ul. Skromna 8), zaoferuje uczestnikom bogaty program. W planach są m.in. interesujące prelekcje o zdrowym odżywianiu, praktyczne warsztaty kulinarne i z tworzenia jadłospisów, możliwość analizy składu ciała i skorzystania z indywidualnych konsultacji dietetycznych. Dodatkowo, przewidziano pokaz ćwiczeń z Endorfiną oraz quiz z nagrodami. Organizatorzy gwarantują inspirujące rozmowy, praktyczne porady i przyjazną atmosferę.
HARMONOGRAM
8.45 | Rozpoczęcie (aula A)
Wykłady (aula A)
- 9.00-9.30 | Diety na szali - bezlaktozowa i bezglutenowa
- 9.30-10.00 | Małe zmiany = duże rezultaty
- 12.30-13.00 | Produkty wysokobiałkowe - hit czy kit?
- 13.00-13.30 | Słodziki vs cukier, co wybrać?
Warsztaty gastronomiczne (pracownia gastronomiczna)
- 9.00-11.00 | tura 1
- 11.30-13.30 | tura 2
Warsztaty z układania jadłospisów (sala 10)
- 10.00-11.00 | tyra 1
- 11.00-12.00 | tura 2
Moc natury w twoich rękach - domowa fitoterapia (sala 3)
- 10.00-11.00 | tura 1 (maści)
- 11.00-12.00 | tura 2 (syropy)
9.00-14.00 | Analiza składu ciała i porady dietetyczne (sala 15)
12.00-12.30 | Pokaz ćwiczeń z Endorfiną
13.45 | Quiz wiedzy żywieniowej
14.00 | Zakończenie
Komentarze (0)
Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania. Jak to zrobić dowiesz się w zakładce polityka prywatności.