Pączki serowe
Składniki:
2 kostki twarogu półtłustego
1 szklanka mąki
2 łyżeczki masła
2 łyżki cukru
2 jajka
1 cukier waniliowy
1 płaska łyżeczka sody
Sposób przygotowania:
Wszystkie składniki wymieszać. Nałożyć łyżeczką namoczoną w mące na oprószone mąką dłonie, obkulać i na gorący olej. Szybko się robi i są smaczne. Wielkość może być różna np. wielkości orzecha, małego jajka itd... ( z archiwum Wspólnoty)
Więcej przepisów znajdziesz ( TUTAJ)
Zobacz również: Wyższa szkoła gotowania na gazie ( przepisy)
Komentarze (0)
Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania. Jak to zrobić dowiesz się w zakładce polityka prywatności.