Karpatka bez pieczenia
Składniki:
1 paczka krakersów
1 opakowanie kremu karpatkowego oraz produkty wskazane na opakowaniu kremu
1 opakowanie biszkoptów
tabliczka mlecznej czekolady
Opis wykonania:
Krakersy rozkładamy równomiernie na blasze.
Robimy krem karpatkowy według przepisu na opakowaniu.
Rozkładamy go na krakersach.
Na wierzchu układamy biszkopty i
posypujemy czekoladą startą na drobnych oczkach na tarce. Schładzamy w lodówce. Anna Łotys
Więcej przepisów znajdziesz ( TUTAJ)
Zobacz również: Wyższa szkoła gotowania na gazie ( przepisy)
Komentarze (0)
Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania. Jak to zrobić dowiesz się w zakładce polityka prywatności.