reklama
reklama

Karpatka bez pieczenia

Opublikowano:
Autor:

Karpatka bez pieczenia - Zdjęcie główne

z archiwum Wspólnoty

reklama
Udostępnij na:
Facebook

Przeczytaj również:

Kulinaria - przepisy Czytelników Najwięcej czasu zabierze nam zrobienie zakupów
reklama

Karpatka bez pieczenia

Składniki:

1 paczka krakersów
1 opakowanie kremu karpatkowego oraz produkty wskazane na opakowaniu kremu
1 opakowanie biszkoptów
tabliczka mlecznej czekolady

Opis wykonania:

Krakersy rozkładamy równomiernie na blasze. 
Robimy krem karpatkowy według przepisu na opakowaniu.
Rozkładamy go na krakersach. 
Na wierzchu układamy biszkopty i 
posypujemy czekoladą startą na drobnych oczkach na tarce. Schładzamy w lodówce. Anna Łotys

Więcej przepisów znajdziesz  ( TUTAJ)

reklama
reklama
Udostępnij na:
Facebook
wróć na stronę główną

ZALOGUJ SIĘ - Twoje komentarze będą wyróżnione oraz uzyskasz dostęp do materiałów PREMIUM.

e-mail
hasło

Nie masz konta? ZAREJESTRUJ SIĘ Zapomniałeś hasła? ODZYSKAJ JE

reklama
Komentarze (0)

Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania. Jak to zrobić dowiesz się w zakładce polityka prywatności.

Wczytywanie komentarzy
reklama
reklama