reklama
reklama

Jabłka w szlafroczkach

Opublikowano:
Autor:

Jabłka w szlafroczkach - Zdjęcie główne

reklama
Udostępnij na:
Facebook

Przeczytaj również:

Kulinaria - przepisy CzytelnikówSezon na jabłka w pełni. Korzystajmy
reklama

Jabłka w szlafroczkach

Składniki:

50 dkg mąki
25 dkg margaryny
5 dkg smalcu
5 dkg drożdży
0,25 ml. śmietany
1 żółtko
1 całe jajko

Sposób przygotowania:

Jabłka podzielić na ćwiartki. Ciasto zagnieść, rozwałkować i wykrawać szklanką krążki. Ćwiartkę jabłka wkładać w krążek ciasta i zlepić na środku, po upieczeniu posypać cukrem pudrem. KGW z Wohynia

Więcej przepisów znajdziesz  ( TUTAJ)

reklama

reklama
reklama
Udostępnij na:
Facebook
wróć na stronę główną

ZALOGUJ SIĘ - Twoje komentarze będą wyróżnione oraz uzyskasz dostęp do materiałów PREMIUM.

e-mail
hasło

Nie masz konta? ZAREJESTRUJ SIĘ Zapomniałeś hasła? ODZYSKAJ JE

reklama
Komentarze (0)

Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania. Jak to zrobić dowiesz się w zakładce polityka prywatności.

Wczytywanie komentarzy
reklama