reklama
reklama

Brownie z cukinii

Opublikowano: Aktualizacja: 
Autor: | Zdjęcie: pixabay.com

Brownie z cukinii - Zdjęcie główne

foto pixabay.com

reklama
Udostępnij na:
Facebook

Przeczytaj również:

Kulinaria - przepisy Czytelników Ciasto pieczemy ok 45-50 minut w piekarniku rozgrzanym do 200ºC
reklama

Brownie z cukinii

Składniki:
1 szkl. startej cukinii
1 jajko
150 g mleka skondensowanego słodkiego
75 g masła
1 szkl. mąki
2 łyżki kakao
2 łyżeczki proszku do pieczenia

Przygotowanie:

Masło roztapiamy i odstawiamy do ostudzenia. W jednym naczyniu mieszamy składniku mokre czyli: cukinię, roztopione masło, jajko i mleko skondensowane, a w drugim naczyniu suche czyli kakao, mąkę i proszek do pieczenia.

Składniki suche wsypujemy do mokrych i dokładnie mieszamy. 
Keksówkę wykładamy pergaminem i wlewamy ciasto.
Ciasto pieczemy ok 45-50 minut w piekarniku rozgrzanym do 200ºC.
( z archiwum Wspólnoty)

Więcej przepisów znajdziesz  ( TUTAJ)

reklama
Udostępnij na:
Facebook
wróć na stronę główną

ZALOGUJ SIĘ - Twoje komentarze będą wyróżnione oraz uzyskasz dostęp do materiałów PREMIUM.

e-mail
hasło

Nie masz konta? ZAREJESTRUJ SIĘ Zapomniałeś hasła? ODZYSKAJ JE

reklama
Komentarze (0)

Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania. Jak to zrobić dowiesz się w zakładce polityka prywatności.

Wczytywanie komentarzy
reklama
reklama