Składniki:
1 kg ziemniaków,
25-30 dkg mąki,
1 całe jajko,
2 średnie cebule,
2 kiełbaski do środka,
plasterki boczku na wierzch,
sól,
pieprz,
cukier do smaku
Wykonanie:
Ziemniaki zetrzeć, cebulę pokroić w drobną kostkę, dodać resztę składników. Włożyć do blaszki, obłożyć plasterkami boczku. Piec w temperaturze 180 stopni przez 1,5 godziny.
Więcej przepisów znajdziesz ( TUTAJ)
Zobacz również: Wyższa szkoła gotowania na gazie ( przepisy)
Komentarze (0)
Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania. Jak to zrobić dowiesz się w zakładce polityka prywatności.