reklama
reklama

Babka ziemniaczana

Opublikowano: Aktualizacja: 
Autor:

Babka ziemniaczana - Zdjęcie główne

reklama
Udostępnij na:
Facebook

Przeczytaj również:

Kulinaria - przepisy Czytelników Pachnie domem babci.
reklama

Składniki:

1 kg ziemniaków,

25-30 dkg mąki,

1 całe jajko,

2 średnie cebule,

2 kiełbaski do środka,

plasterki boczku na wierzch,

sól,

pieprz,

cukier do smaku

 

Wykonanie:

Ziemniaki zetrzeć, cebulę pokroić w drobną kostkę, dodać resztę składników. Włożyć do blaszki, obłożyć plasterkami boczku. Piec w temperaturze 180 stopni przez 1,5 godziny.

Więcej przepisów znajdziesz  ( TUTAJ)

 

reklama
reklama
Udostępnij na:
Facebook
wróć na stronę główną

ZALOGUJ SIĘ - Twoje komentarze będą wyróżnione oraz uzyskasz dostęp do materiałów PREMIUM.

e-mail
hasło

Nie masz konta? ZAREJESTRUJ SIĘ Zapomniałeś hasła? ODZYSKAJ JE

reklama
Komentarze (0)

Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania. Jak to zrobić dowiesz się w zakładce polityka prywatności.

Wczytywanie komentarzy
reklama
reklama