reklama
reklama

Karp po strażacku na Europejskim Festiwalu Smaku w Lublinie [ZDJĘCIA]

Opublikowano:
Autor:

reklama
Udostępnij na:
Facebook

Przeczytaj również:

IMPREZOWNIA ,,Rewelacja, rozpływa się w ustach!" - powiedzieli pierwsi degustatorzy, którzy spróbowali w niedzielę (10 września) karpia po strażacku na Europejskim Festiwalu Smaku.
reklama

Na Scenie Smaku pojawiła się drużyna OSP Konopnica. Zaprezentowała technikę przygotowania karpia po strażacku.

reklama
Udostępnij na:
Facebook
wróć na stronę główną

ZALOGUJ SIĘ - Twoje komentarze będą wyróżnione oraz uzyskasz dostęp do materiałów PREMIUM.

e-mail
hasło

Nie masz konta? ZAREJESTRUJ SIĘ Zapomniałeś hasła? ODZYSKAJ JE

reklama
Komentarze (0)

Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania. Jak to zrobić dowiesz się w zakładce polityka prywatności.

Wczytywanie komentarzy
reklama
reklama