Na Scenie Smaku pojawiła się drużyna OSP Konopnica. Zaprezentowała technikę przygotowania karpia po strażacku.
Karp po strażacku na Europejskim Festiwalu Smaku w Lublinie [ZDJĘCIA]
Opublikowano:
Autor: Oliwia Zielińska
reklama
Przeczytaj również:
IMPREZOWNIA,,Rewelacja, rozpływa się w ustach!" - powiedzieli pierwsi degustatorzy, którzy spróbowali w niedzielę (10 września) karpia po strażacku na Europejskim Festiwalu Smaku.
reklama
reklama
reklama
Polecane artykuły:
wróć na stronę główną
ZALOGUJ SIĘ - Twoje komentarze będą wyróżnione oraz uzyskasz dostęp do materiałów PREMIUM.
e-mail
hasło
Nie masz konta? ZAREJESTRUJ SIĘ Zapomniałeś hasła? ODZYSKAJ JE
reklama
Komentarze (0)
Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania. Jak to zrobić dowiesz się w zakładce polityka prywatności.